Nejnovější recenze ze sekce Přípravky na celulitidu a strie
Prozatím nemohu říci použití je krátce.
Používám ho ke zmírněníní svalových bolestí a funguje perfektně
Mam produkt asi 3 tydny a zaznamenala jsem zlepseni celulitidy, pouzivam spolu s telovym kolagen.mlekem objednala jsem s velikonocni slevou znovu.
Při pravidelném používání jasně viditelný výsledek.
Super, příjemně voní, krásně vyhladí pokožku.
Doporučuji, přestože celulitida nezmizela (už mám několikátou lahvičku, jsem štíhlá, sportuji, celkem zdravě jím, přesto tu mrchu celulitidu mám). Mažu jednou denně, vzhled kůže je určitě lepší, olej příjemně voní a trochu odvodňuje, což je taky fajn.
- Nic.
- Ve složení methylparaben, propylparaben a butylparaben
Absolutně nevhodný přípravek pro TĚHOTNÉ. Obsahuje nebezpečné hormonální disruptory - ty narušují normální funkci hormonálního systému. Ovlivňují tak nejen fungování reprodukčního systému a jeho vývoj, ale i samotnou produkci hormonů. Parabeny - METHYLPARABEN především PROPYLPARABEN a BUTYLPARABEN, jenž byly v roce 2020 Evropskou agenturou pro chemické látky (ECHA) označeny za „nebezpečné chemické látky“. Znepokojující je také to, že by tyto látky mohly přispívat ke vzniku rakoviny – zejména rakoviny prsu u žen. Z tohoto důvodu bylo použití určitých druhů parabenů zakázáno v kosmetice určené pro plenkovou oblast dětí do 3 let. V ČR je bohužel tato legislativa velkorysá a to i vůči nejhoršímu butylparabenu.
I tak je tohle složení opravdu ostuda výrobce a za mě i lékáren, které tento výrobek prodávají a doporučují těhotným ženám...
Reakce značky Simply You Pharmaceuticals
Hezký den, paní Kellnerová, v dubnu 2024 jsme Vás kontaktovali s vyjádřením našeho vývojového oddělení, které Vás ujistilo, že je složení našeho krému naprosto v pořádku a bezpečné.
- Nic.
- Bohužel jsem si ho odnesla na doporučení lékárnice a složení prozkoumala až doma.
- Ve složení nebezpečný methylparaben, propylparaben a butylparaben
- přírodní produkt
tento produkt jsem nekupovala
- Pokožka je po použití dlouho vláčná
- Krásné voní
- Rychle se vpíjí
Nemastí, hned vstřebatelný
ok
- Příjemná textura, příjemná vůně ananasu. Zpevňuje pokožku. Vhodný na problémy s celulitidou a povadlou kůží. Při denním užívání se stav zlepšil. Cenově dostupné. Mám zkušenosti s přístrojovou masáží rázovými vlnami. Krém má zatím srovnatelné účinky. Doporučuji pro každodenní dlouhodobé užívání. Spokojenost.
zatím nemohu hodnotit, krátká doba použití, ale úžasná vůně, hrozně příjemná a skvělá konzistence.
příjemná vůně. Snadná aplikace díky pumpičce. Velmi lehce se vstřebává. Dlouhá životnost. Ideální dárek pro budoucí maminku.
- kvalitní a dobře roztíratelný.Vhodné pro starší pleť.
- již jsem jej používala kdysi, a funguje
- velmi hřeje, používat jen na stehna a hýždě- na břiše, či pažích velmi pálí
Perfektní
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »