Nejnovější recenze ze sekce Přípravky na celulitidu a strie
Na hodnocení je ještě čas
Na hodnocení je ještě čas. Začnu teprve používat
pomáhá a strie se zmenšují
- Příjemně voní a rychle se vstřebává.
- Výborný na různé drobné ranky
- velice kvalitní kosmetika této značky, skvělá cena oproti srovnatelným produktům
- žádná
Používám celou řadu kosmetiky Ziaja, jsou za velmi přijatelné ceny. Všechny produkty jsou kvalitní a skvěle fungují na to, na co jsou určeny.
- Produkt je v menším i větším balení , dá se zakoupit i vzorek na jedno použití a tedy vyzkoušet jestli vyhovuje
WoodenSpoon Mangové máslo proti striím 100 ml
Miluše
Přidáno: 25. července 2024
(naposledy upraveno 25. července 2024)
Zakoupeno v Dr. Max lékárna
Já toto máslo používám na suchá místa na mém těle-mám ho teprve krátce ale zdá se mi že je to dobré-ono to chce čas aby se ukázalo jak dalece to pomáhá.
hutné máslo vhodné pro namáhanou i suchší pokožku
- Úžasná vůně, kůže po aplikaci zčervená, takže je vidět, že se prokrví. Aby se to projevilo i v redukci celulitidy, musí se zřejmě používat déle a důsledněji. Koupila jsem si další balení a budu se snažit!
Dermacol Love My Body zkrášlující péče proti celulitidě a striím (Cellulite & Stretch Marks Defense Balm) 150 ml
Tento produkt opravdu dokáže velmi dobře zmírnit celulitidu až do ztracena. Objednávám pravidelně.
Kvalita
- Příjemná a velmi jemná vůně
- Pokožka je pak velmi jemná
K tomuto produktu není co dodat. Sedí vše, co je o něm napsáno. Klidně by mohlo být i větší balení.
- Pro používání pravidelně funguje
- Hezky voní
Příjemný olej, hezky se postupně vstřebává, krásně voní. Doporučiji.
Dobrý produkt
Vyborne
stacey
Přidáno: 6. června 2024
- příjemný
- dobře se roztírá a vstřebává
- zjemněná a vypnutější pokožka
- nečekat mnoho
Dobře se roztírá a vstřebává, nezanechává pokožku mastnou, pokožka je hladká a mírně vypnutější. A k účinku na jizvy a celulitidu? Nějaký účinek tam je, mírně vypnutější pokožka, mírné zblednutí strií, nicméně oboje jsou dost svízelné problémy, kterých se těžko zbavuje a jen od krému nelze čekat, nic víc.
- Pěkně voní, nemastí, zatím používám 1 týden, takže nemohu zhodnotit účinek
- Je návykový, mám už několikáté balení
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »