Nejnovější recenze ze sekce Přípravky na celulitidu a strie
- Vůně
- Jemná konzistence
- Úžasně jemná pleť po použití
Kupuji již podruhé, mám pocit, že funguje. Při prvním jsem nepoužívala úplně pravidelně, přesto se výsledek dostavil. Teď už jsem pečlivější. Příjemná vůně, hezky se roztírá. Cena za mě vyšší, kupuji pouze v akci. Hydratuje pleť po celý den, je velice příjemná na dotek.
Znatelny efekt pri pravidelnem pouzivani, zakoupeno opakovane.
Dermacol Love My Body zkrášlující péče proti celulitidě a striím (Cellulite & Stretch Marks Defense Balm) 150 ml
- Příjemná jemná vůně, dobře se roztírá, nepálí, nemastí a minimálně prokrví pokožku, na hodnocení účinku mám krátkou dobu
Jsem spokojená!!!
- Dobrá mast na každodenní použití
- Neviděla jsem účinky
- Krásně jemně voní, dobře se roztírá, není mastný, velice příjemná textura, na hodnocení účinku používám jen krátce
- Krásně voní. Používám na dekolt jako parfém.
- tonus hned po použití
- stačí menší množství
- vyšší cena
Úžasný tělový peeling, používám jej mnoho let a byť jsem někdy chtěla změnu, vždy jsem se ihned vrátila k tomuto výrobku. Oproti jiným na trhu opravdu funguje, krásně voní, jen tedy je z něj trochu špína při/po aplikaci, ale to se dá lehce vyřešit důkladným opláchnutím např. sprchového koutu.
velmi příjemná vůně, trochu výživnější než jsem čekala, na zimu určitě využiji
- Účinná prevence strií
- Používala jsem v těhotenství 1x denně od 4. měsíce a strie se vůbec neobjevily
- Příjemně voní, dobře se roztírá a rychle se vstřebává
Super, kvalita, doporučuji
Krátká doba, nelze objektivně hodnitit
- Funguje super
- Žena je spokojená
- dobrý na ošetření kůže
- dobrý produkt
Je to jen krátká doba, co ho používám, ale je příjemný a věřím, že pomůže.
Dobrý peeling, drobné částečky, dobře čistí pleť, příjemná vůně, používám již potřetí
- Opravdu zabírá jako prevence
- Hezky voní