Poradna Dermacol Enja Balsam masážní balzám proti striím a celulitidě 200 ml

Autor: | Vloženo: 09.05.2013 000 14:45 | Témata: Poradna Dermacol Enja Balsam masážní balzám proti striím a celulitidě 200 ml

Je to opravdu to co hledám?

Zdravím ;) Je mi skoro 15 let a s celulitidou a striemi mám problémy od začátku puberty.. Moje postava se dá přirovnat k hrušce,takže mě nejvíce trápí oblasti boků,stehen a pozadí .. A chtěla bych se toho jednou pro vždy zbavit.. Moje otázka také zní,jestli když se přestane balzám používat tak,jestli na to pokožka bude reagovat tak,že se z ničeho nic celulitida a strie oběví .. A také,jestli je vhodný pro citlivou pokožku .. A jak dlouho balzám vydrží nebo jak dlouho ho používat .. A pro dobrý výsledek co je dobré udělat .. Jestli z jídelníčku odstranit nějaké jídlo .. Při cvičení se zaměřit zrovna na určité části .. Nebo přikoupit ještě něco jiného .. Tento balzám mě velmi zaujal a byla bych ráda,kdyby mi pomohl .. Předem děkuji za odpověd s pozdravem Pavelková

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    14. května 2013

    Dobrý den,
    prvním krokem je jistě změna jídelníčku (ovoce, zelenina, bílé maso, vláknina), doplnění pitného režimu (min. 3 l tekutin denně) a zařazení pohybových aktivit - program by vám navrhl přímo na tělo odborník.

    Nově máme poptávaný výrobek v tomto provedení: http://www.krasa.cz...

    Mezi nejlpší výrobky bych však zcela jistě zařadila tuto značku:
    http://www.krasa.cz...

    Kosmetické přípravky v první řadě eliminují problém a snaží se zabránit dalšímu šíření problému. Nejdůležitější jsou však první zmíněné body - jídelníček, pohyb a pitný režim.

    Balení produktu vydrží vždy s ohledem na to, na jaké partie, kolik a jak často přípravek používáte. Je to tedy velmi individuální.

    Hezký den přeje

    Lenka Šárová

    zákaznické oddělení krasa.cz - VIVANTIS a.s.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.