Nejnovější recenze ze sekce Přípravky na celulitidu a strie
vyhovující dle požadavku
Příjemný olej. Jemně voní. Používám již po několikáté.
- Účinkuje
Užívám prozatím cca 2 týdny, zda-li má krém vliv na redukci tuku nemohu potvrdit poněvadž současně i více cvičím, ale opravdu je výsledek po relativně krátké době již trochu znát. Každopádně pokožka je viditelně pevnější a jemnější. Jsem velice mile překvapena.
Jsem velice spokojená. Lehce se roztírá, krásně voní a pokožka je na dotek velmi jemná. Super je pumpička. Výrobek kupuji opakovaně.
Vůně ze začátku ananasová, se během pár minut změnila na výraznou nepříjemnou vůni. Podruhé si produkt nekoupím.
- Krásne hřejivý ,jsem moc spokojena
- vyhovuje
Zatím používám jen krátce, ale objednám určitě znovu
Spokojenost
- Už mám čtvrtý přípravek, protože ho používám na jizvy po TEP.
Pravidelně používám tento produkt na jízvy po operaci TEP a jsou viditelně výrazné změny.
- Dobre se vstřebává, nezanechává mastný film
vybráno na doporučení
- Příjemná konzistence i parfemace. Krém se dobře vstřebává. Výhodou je i velký objem. Cena podle mě odpovídá kvalitě.
- Bohužel mám celulitidu rozsáhlou, tak je obtížné ji krémem zásadně zlepšit, ale pokožka je po použití hebká a nevysušená.
Kvalitní krém na sušší pokožku. Cena i objem odpovídá kvalitě.
Dermacol Love My Body zkrášlující péče proti celulitidě a striím (Cellulite & Stretch Marks Defense Balm) 150 ml
- Krásně voní, příjemný, pokožka po použití jemná. Určitě budu kupovat.
- olej kupuji každý rok pro novém roce, aby byly moje nohy zase na jaro hezké.... krásně voní, pokožka je opravdu již po týdnu viditelně hezčí a bez velkých projevů celulitidy...po třech týdnech o celulitidě ani nevím...
Pekne voni, dobre pusobi i na vznikle strie.
- Jsem ve fázi kdy ji teprv zkousim
Dárek - 100% spokojenost
pomáhá při zeštíhlení- úžasný pomocník při spalování tuků
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »