Nejnovější recenze ze sekce Přípravky na celulitidu a strie
- Hydratuje
- Předchází striim
- Velikost balení
- Nezanechává mastný pocit
Toto těhotenské pěstící máslo se krásně vstřebá, nezanechává mastný pocit. Lepší než jsem snad ani neměla. Po jiných krémech a maslech mám pocit mastnoty a jsem ulepena.
S Weledou jsem velice spokojená, určitě koupím znovu. Krásně hydratuje, vyživuje a předchází striim. Pokožka je uklidněná, není napnutá. Máslo se dobře roztírá a stačí ho opravdu málo.
- Přírodní nevtíravá vůně
- Okamžitý pocit úlevy
- Dobře hydratovaná pokožka
- Rychlé vstřebání do pokožky
- Jemná struktura máslíčka
- Uvítala bych větší balení
Ráda používám produkty značky weleda, již roky mi nejsou cizí. Miluju tu krásnou, nevtíravou, přírodní vůni, která ani u másla nechybí. Je to vůně, která mi navozuje pocit relaxu, což v těchto chvilkách, když už jsem téměř na konci těhotenství opravdu vítám. Ale o vůni až tak nejde. Jde o funkčnost, kterou máslíčko dokola splnilo. Hned po prvním natření jsem cítila úlevu. V posledních dnech mě trápilo svědění v oblastech břicha a to po prvním namazání okamžitě zmizelo. Mám najednou pokožku krásně hydratovanou a takovou “napapkanou”. Navíc mě dost překvapilo jak rychle se máslíčko vstřebává. Není to první takový typ produktu, který jsem zkoušela a přiznám se, že jsem měla menší obavu právě z toho, že se nebude dobře vstřebávat. Opak je pravdou. Vpíjí se opravdu rychle. Díky tomu po něm sáhnu hned jak dojedu balení. Je to opravdu fajn produkt a mrzí mě, že na trh nepřišel dříve, protože bych ho volila k mazání od samého začátku těhotenství. S čistým svědomím jej opravdu plně doporučuju.
- krásně voní
- krásně zabaleno
- skleněná dóza
- přírodní složení
- Pokožka je krásně pružná a hydratovaná.
- Podle mne není nutné mazání 2x denně jak je u máslíčka doporučováno
- není k sehnání na internetu
Z mazání máslíčkem od Weledy jsem si vytvořila krásný večerní rituál. Jeho vůně a velice příjemná konzistence mne před spaním zklidní a vrátí do přítomného okamžiku. Krásně se roztírá a rychle vstřebává. Za mne stačí mazat jen jednou denně. Pokožka je po něm krásně hydratovaná ale není mastná. Líbí se mi přírodní složení. Máslíčko vřele doporučuji. :-) Myslím, že se s ním budu mazat i až bříško mít nebudu. :-D
- dobře se roztírá
- pokožka je hydratovaná, vyživená, hebká
- příjemý pocit
- příjemná vůně
- .
Při pravidelném používání za pomoci jemné masáže je moje pokožka díky těhotenskému pěstícímu máslu krásně vyživená, hebká, voňavá. Máslo se velice rychle vstřebává do pokožky, má skvělou texturu, výborně se roztírá. Produkt jsem již doporučila mým těhotným kamarádkách a budu doporučovat dál.
- Krasne se vtira
- Krasne voni
- Krasny ritual
Díky těhotenského pesticidů masku od Weleda jsem si udělala krásný zvyk který mě baví. Vždy večer masiruji bříško a stehna a mám tak krásnou chvíli relaxace,zároveň si hydratují pleť, pokožka krásně voní. Máslo se krásně vtírá a přináší úlevu napjaté pokožce.
- vstrebatelnbost
Těhotenské pěstící máslo Weleda me velmi zaujalo, ma krasnou jemnou nevtiravou vuni, máslo se dobre do kuze vpiji a vstrebava a nezanechava zadny mastny film na pokozce, pokozka je velmi dobre hydratovana je pruzna a prijemna na dotek, obal je plne recyklovatelny takze po spotrebovani vyrobku lze vyuzit na neco jineho
- Obal
- Vzhled
- Vypadá to, že plní svoji funkci
- Dlouho trvající vstřebávání
- Až moc silná vůně
U weledy se mi moc líbil obal a vzhled másla. Bohužel mi připadá, že se neroztírá úplně snadno a tím se na jedno namazání spotřebuje velké množství výrobku. Po namazání je kůže příjemně uvolněná, ovšem vstřebávání krému trvá dost dlouho. Dlouhou dobu po použití jsem si připadala "opatlaná". Strie zatím nevznikají, takže to vypadá, že funguje dobře.
- Vůně
- Obal
- Rychle se vstřebává
Maslo od Weledy je úžasné. Krásně se vstřebává a ta vůně je naprosto boží .Bříško mám jemné bez těhotenských strii. Obal je skleněný ,ale neklouže . Konzistence je velmi příjemná. Není to žádné tuhé máslo . Nanáší se velmi dobře a rychle se vstřebává .
- Vůně, konzistence, dobrá vstřebatelnost
Líbí se mi příjemná květinová vůně másla. Dobře se roztírá a poskytuje úlevu od napnuté kůže. Po několika týdenním používání sleduji zesvětlení strií. Pokožka je po aplikaci hydratovaná a pružnější. Oceňuji přírodní složení másla. Doporučuji vyzkoušet budoucím maminkám.
- Pleť je o poznaní jemnější.
- Vůně
- Textura
- Účinek
- Přírodní látky
- Vstřebávání
- Špatně se roztírá
Krém je hodně hutny, na těle se blbě roztira, ale naopak se božsky vstřebává. Takže dam vrstvu krému a ten se krásně vstřebá. Značka je přírodní a jde to poznat i na vůni, která je opravdu krasna a provoní cely byt. Měla jsem velmi suchou kuzi a díky tomuto krému se do par dnů kůže srovnala a je hydratovaná a krasne se leskne
Příjemný olej, velice dobře se roztírá, pěkně voní a zdá se mi být opravdu funkční. Používám ho na paže vždy po koupeli, mám pak pocit vypnutější, pevnější a hladší pleti, přestože moje pleť je již skutečně zralá.
*****
- Vune
- Krasne se vtira
- Biokosmetika
Weleda mě rozhodně nezklamala, zažíváme s ní krásné chvilky když vždy večer natírání svoje bříško tím úžasným máslem, které krásně voní, krásně se vtírá, úžasné hydratuje celé moje tělo. Je to navíc biokosmetika takže dělám pro své miminko to opravdu nejlepší.
- Jemná textura
- Dobře se roztírá
- Není mastný
- Kůže je více elastická
- Nepraktycká skleněná nadoba
Pěstící máslo Weleda pro těhotné maminky má jemnou texturu složení,přijemnou a ne moc aromatickou vůni krému,krém se velice dobře roztírá na pokožku těla,není vůbec mastný,kůže pi používání je vice pružná a hydratovaná,po používání jsem zaznamenala méně strijí v oblasti bříška a nohou.Tenhle produkt bych doporučila všem těhotným maminkám.
- konzistence
- vůně
- opravdu krásně promaže pokožku
- bez mastného pocitu
v prvním těhotenství jsem používala obyčejný krém na bříško a strašně dlouho se vstebával. Těhotenské máslo od weledy mě nadchlo tím,že se krém vstřebal okamžitě bez pocitu mastnoty,který nemám ráda. Máslo krásně voní po bylinkách a je to jemná vůně,pro téhotné ideální,protože ne vždy se vůně líbí.
- vůně
- hydratace
- rychlá účinost
- kvalita
- mastnota
Byla jsem nadšená se složení tohoto produktu, kolik olejů a másel tam bylo. Hned jak mně to přišlo, byla jsem nadšená a hned jsem si to vyzkoušela, účinek byl do pár minut. Pokožka byla jemná, hydratovaná a voněla. S vůní masti jsem byla nadšená, krásně voněla po květinách. Co mě zarazilo, je že se rychle vstřebala a úžasně se roztírala. Jsem na 100% spokojený zákazník.
- Prijemna vune
- Dobre se toztira
super produkt
- hebká pokožka
- pružná pokožka
- hydratuje
- nemastné složení
Těhotenské pěstící máslo od Weledy jsem si od prvního vyzkoušení velmi oblíbila. Ihned po jeho otevření mě zaujala jemná a zklidňující květinová vůně skládající se z růží, neroli a myrhy. Máslo se do pokožky rychle vstřebá, pokožka je po použití příjemná na dotek.