Nejnovější recenze ze sekce Přípravky na celulitidu a strie
Jemné štipká, ale ne moc.. očividně funguje... jemné parfemovani
Veľmi príjemný olej, pokožka je po ňom hebká a na druhý deň sa i pekne leskne. Možno by vůně mohla byť trošku príjemnejšia, vonia prirodzene za olejmi.
- Příjemně chladí
- Vyhladí kůží
- Používám pravidelně a celoročně
super olejicek..krasna vune pouzivam kratce
- Struktura kremu
- Nadherna vune
- Snadna aplikace
- Prakticke baleni i na cesty
Krem je velice aromaticky a vhodny pro vsechny, co maji radi skorici. Vune skorice je dominantni a citite ji z kuze velmi dlouho. Aplikace kremu je snadna a textura kremu je lehka a nenechava mastny film.
Mam velmi citlivou pokozku a ani jednou se neobjevila alergicka reakce. S kremem jsem spokojena a doporucuji na 100%.
- není moc husté, dobře se roztírá
- složení
- rychle se vstřebává
Používám krátce
- Používám pravidelně, jemný krém s vůní skořice, příjemně hřeje na pokožce.
Zatím nemůžu posoudit
- Krásně se vstřebává
- Účinkuje, jak má
- Za mě zase koupím
Skvělý tělový peeling, krásně voní, jen je nutno počítat s tím, že je pak potřeba sprchový kout/vanu trochu omýt.
Příjemná vůně, používám 2-3x denně už od 3.měsíce, protože pár nepříjemných strií se mi udělalo už během puberty v období rychlého růstu (a to jsem celý život drobná štíhlá žena), teď v 6. měsíci bříško rychle roste a kůže zatím bez jediné strie.
- Hřejivý příjemný na tělo
- Je nejlepší, ani po třetím porodu ani jedna strie
- Příjemná jemná vůně
- Non toxic
- Krásně se roztírá
- Chvíli se musí počkat až se úplně vpije
Je dokonalý ☺️ cena odpovídá kvalitě. Nejlepší koupě na těhotenské bříško, boky, stehna, po těhotenství a i pro ty, které chtějí prostě pružnější pokožku. Tak se hodí pro každého, vlastně i pro muže ☺️
Reakce obchodu Anela
Milá Veroniko,
moc děkujeme za Vaši krásnou zpětnou vazbu a hodnocení. Máme radost, že jste si těhotenství s naším olejem užívala. Máte pravdu, že stojí za to. Složení je natolik vymazlené, že strie nemají šanci. Doporučujeme si tento luxus dopřát i v běžném životě bez rostoucího bříška. :-)
Za celou Anelu zdraví Janka
- velice příjemný i na duši
- pokožka je vyživenější
Eveline Cosmetics Slim Extreme 4D Silně zpevňující krém-booster pro spalování tuku a redukci celulitidy 200 ml
- Rychlé dodání.
Zatím nevím jestli funguje, používám 3 dny.
výhodná je hlavně cena k množství produktu
kvalita
Dermacol Love My Body zkrášlující péče proti celulitidě a striím (Cellulite & Stretch Marks Defense Balm) 150 ml
Tohle je nejlepsi krem na trhu ale od pilulky se ho nemuzu dockat obednala jsem uz pred 14dny a stale obednavka nedorazila
+ chladí a příjemně voní
- zatím není viditelný výsledek